PALVELUT JA HINNOITTELU

 
 

Arkisin klo 7-18 39€/h (alv 0%)

Kilometrikorvauksia ei veloiteta kaupunkialueille.

Kaupunkialueiden ulkopuolelle, yhdensuuntaisesta yli 15 kilometrin matkasta veloitamme kilometrikorvausta 0,43 €/km.

Yksityisiä kodin tukipalveluita on mahdollista saada arvonlisäverottomasti toimintakyvyn alentuessa, sosiaalipalveluna. Lisäksi on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Asiakkaan kanssa tehdään aina kirjallinen palvelusuunnitelma ja -sopimus. Hinnoittelu on suuntaa antava.

 

HINNOITTELU

Hoitopuhelu, alkava 15 min

18,50€

Ilta-, yö- ja viikonloppulisät

ma - pe                                                          klo 18 - 21                                  5,00 €/tunti

ma - pe                                                          klo 21 - 06                                15,00 €/tunti

la                                                                   klo 06 - 18                                   8,70 €/tunti

su ja arkipyhät                                             klo 18 - ma klo 06                     32,80 €/tunti


Kotihoito voi sisältää

Hoivapalvelumme ovat enemmän kuin vain terveydenhoitoa

Hoivapalvelu on yksilöllistä ja asiakkaan toiveiden mukaista. Voit pyytää meitä maksuttomalle kotikäynnille, jossa esittelemme toimintaamme ja palveluitamme. Hoivatyöntekijät ovat osaavia ja työhön sitoutuneita: olemme kaikki kutsumusammatissamme. Hoivapalvelu on monipuolista ja voi pitää sisällään niin henkilökohtaisena avustajana toimimista kuin kotihoitoakin.

Sosiaaliohjaajamme avustavat tarvittaessa erilaisten sosiaalitukien ja -etuuksien hakemisessa.

Turvallisesti takaisin kotiin

Me autamme sinua kaikissa kotiutumisen pulmissa. Turvaamme hoidon jatkuvuutta, tarvittaessa olemme mukana kotiutustilanteessa. Autamme hankkimaan kotiin tarvittavat lääkkeet ja apuvälineet. Hoidamme haavoja, poistamme ompeleet ja annamme tarvittavat pistoshoidot. Kuntoutamme ja olemme apuna arkisissa toimissa.

Yksityinen kotihoito voi sisältää:

  • Seuranpito kotona tai kodin ulkopuolella (erilaiset harrastukset tai ihan vain kahviseura)
  • Asiointiapu esimerkiksi kaupassa, teatterissa tai apteekissa
  • Digiapu tietokoneen, älypuhelimen, internetin tai television käytössä
  • Ulkoilussa auttaminen
  • Ruoanlaitto, siivoaminen sekä muut kotitaloustyöt sisällä ja ulkona
  • Terveellisestä ravitsemuksesta huolehtiminen
  • Pukeutumisessa, peseytymisessä ja syömisessä auttaminen
  • Yleinen vanhusten kotipalvelu ja arjessa auttaminen esimerkiksi teknisten laitteiden käyttämisessä
  • Lääkemuistutukset
  • Lääkehoito

Kotipalvelulla tarkoitetaan sosiaalihuoltolaissa (1301/2014) asumiseen, hoitoon ja huolenpitoon, toimintakyvyn ylläpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen, asiointiin sekä muihin jokapäiväiseen elämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista tai niissä avustamista.

Kotipalvelua annetaan sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavanlaisen toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen perusteella niille henkilöille, jotka tarvitsevat apua selviytyäkseen edellä mainituista tehtävistä ja toiminnoista.

Kotipalveluun sisältyvinä tukipalveluina annetaan ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja.

Lapsiperheellä on subjektiivinen oikeus saada perheen huolenpitotehtävän turvaamiseksi välttämätön kotipalvelu, jos lapsen hyvinvoinnin turvaaminen ei ole mahdollista edellä mainittujen syiden vuoksi. Muille kuin lapsiperheille ei sosiaalihuoltolaissa ole säädetty subjektiivista oikeutta kotipalvelun saamiseen.